produk

Tentang Kami

HaiYan Hama Hardware Co., Ltd. (HMSTRUT) diadegkeun dina taun 2002, anu perenahna di HAIYAN county ---- puseur Yangtze River Delta. Urang ngawengku hiji wewengkon 27000 méter pasagi, urang ayeuna kudu leuwih 200 pagawé, kaasup 16 insinyur, 46 manajer. Ogé kami ngadegkeun Amérika Kalér Service Center di Kanada.

HMSTRUT mangrupakeun produsén profésional sarta éksportir anu prihatin jeung panalungtikan, ngembangkeun jeung produksi sistem instalasi. Produk utama nyaéta: nut channel, kanal, saluran pas, clamps pipe, fastener jeung saterusna.

HMSTRUT nuturkeun kawijakan kaunggulan customer, widang anyar kualitas-hareup jeung kaamanan dina Tujuan luhur-grade, ngembang produk anyar jeung ngembangna. fasilitas well-dilengkepan urang jeung kontrol kualitas alus teuing sapanjang sagala tahapan produksi nyandak urang kana ngajamin totao kapuasan customer. Sagedengeun ti eta, kami geus narima ISO9001, ISO14001, ISO18001, CE na UL.

HMSTRUT nyokot "Kasalametan, kajujuran, efisiensi, kumawula, inovasi, meunang-meunang" salaku nilai parusahaan. Ayeuna produk urang nu greatly ngaapresiasi dina rupa-rupa béda leuwih dunya, kayaning Éropa, Amérika sarta Jepang.

Dimaksudkeun janten pamingpin industri dina sistim instalasi.

bijil urang



WhatsApp Online Chat!