Advanteges kami

  • regu

    regu

    Urang ngawengku hiji wewengkon 27000 méter pasagi, urang ayeuna kudu leuwih 200 pagawé.
  • sertipikasi

    sertipikasi

    Sagedengeun ti eta, kami geus narima ISO9001, ISO14001, ISO18001, CE na UL.
  • palayanan

    palayanan

    Ogé kami ngadegkeun Amérika Kalér Service Center di Kanada.
  • pausahaan

    pausahaan

    Dimaksudkeun janten pamingpin industri dina sistim instalasi.

HaiYan Hama Hardware Co., Ltd (HMSTRUT) diadegkeun dina taun 2002, anu perenahna di HAIYAN county - puseur Yangtze River Delta.

Produk kami

pasangan-2
pasangan-1
pasangan-3
pasangan-4
pasangan-5
pasangan-6
pasangan-7
pasangan-8

WhatsApp Online Chat!