Produkte

Rreth nesh

HaiYan HAMA Hardware Co.,Ltd. (HMSTRUT) was founded in 2002, which is located in HAIYAN county----the center of Yangtze River Delta. We covering an area of 27000 square meters, we now have over 200 employees, including 16 engineers, 46 managers. Also we established the North America Service Center in Canada.

HMSTRUT është një prodhues dhe eksportues që ka të bëjë me kërkimin shkencor, zhvillimin dhe prodhimin e sistemit të instalimit. Produktet kryesore janë: arrë channel, channel, kanal i përshtatshëm, clamps tub, shul dhe kështu me radhë.

HMSTRUT ndjek politikën e epërsisë së klientit, fushën Cool me cilësi të-parë dhe të sigurisë në një qëllim të lartë të keq, zhvillimin e produkteve të reja dhe zgjerimin. objektet tona të pajisura mirë dhe kontrollin e cilësisë të shkëlqyera në të gjitha fazat e prodhimit na mundëson që të garantojë totao kënaqësinë e konsumatorëve. Përveç kësaj, ne kemi marrë ISO9001, ISO14001, ISO18001, CE dhe UL.

HMSTRUT merr "Siguria, ndershmëri, efikasitet, përkushtim, risi, win-win" si vlera e kompanisë. Tani produktet tona janë vlerësuar në masë të madhe në një shumëllojshmëri të ndryshme në mbarë botën, të tilla si Evropa, Amerika dhe Japonia.

Me qëllim që të jetë lider në industrinë e sistemet e instalimit.

Certifikata ynëWhatsApp Online Chat!