Products

Babagan awake dhewe

HaiYan HAMA Hardware Co.,Ltd. (HMSTRUT) was founded in 2002, which is located in HAIYAN county----the center of Yangtze River Delta. We covering an area of 27000 square meters, we now have over 200 employees, including 16 engineers, 46 managers. Also we established the North America Service Center in Canada.

HMSTRUT punika Produsèn profesional lan exporter sing bab riset, pembangunan lan produksi sistem instalasi. Produk utama: nut saluran, saluran, saluran fitting, Clamps pipe, Fastener lan ing.

HMSTRUT nderek kawicaksanan kaunggulan customer, lapangan anyar kualitas-pisanan lan safety ing Yahoo ndhuwur-bahan, ngembangaken produk anyar lan ngembangaken. fasilitas uga-dilengkapi kita lan kontrol kualitas banget ing saindhenging orane tumrap sekolah saka produksi mbisakake kita kanggo njamin totao customer kepuasan. Kejabi, kita wis ditampa ISO9001, ISO14001, ISO18001, CE lan UL.

HMSTRUT njupuk "SAFETY, kejujuran, efficiency, PISUNGSUNG, Inovasi, WIN-WIN" minangka angka perusahaan. Saiki kita produk sing ngormati nemen ing macem-macem beda ndonya, kayata Eropa, Amerika lan Jepang.

Ngarahake kanggo dadi pemimpin saka industri sistem instalasi.

Certificate kita



Tampilan Online Chat!