Advanteges kita

  • Team

    Team

    We covering an area of 27000 square meters, we now have over 200 employees.
  • Certification

    Certification

    Kejabi, kita wis ditampa ISO9001, ISO14001, ISO18001, CE lan UL.
  • Service

    Service

    Uga kita diadegaké ing Amerika Utara Service Center ing Kanada.
  • Company

    Company

    Ngarahake kanggo dadi pemimpin saka industri sistem instalasi.

Haiyan Hama Hardware Co., Ltd (HMSTRUT) didegaké ing taun 2002, kang dumunung ing Haiyan kabupaten - tengah kali Yangtze Delta.

Products kita

partner-2
partner-1
partner-3
partner-4
partner-5
partner-6
partner-7
partner-8

Tampilan Online Chat!